MAJA MARINKOVIĆ LUPILA ŠAMARČINU UROŠU: Krvični skočila na njega, Stanić kompletno izgreban i OTEČEN
Maja Marinković, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

STRAŠNO

MAJA MARINKOVIĆ LUPILA ŠAMARČINU UROŠU: Krvični skočila na njega, Stanić kompletno izgreban i OTEČEN

Maja Marinković je nasrnula na Uroša, koji ju je provocirao tokom svađe sa Stanislavom.

Objavljeno:

Nakon "Nominacija" u rijalitiju "Elita", došlo je do dramatičnog okršaja između starlete Maje Marinković i bivšeg zdravstvenog radnika Uroša Stanića, koji je izazvao prekid programa. Marinkovićeva je nasrnula na Stanića, što je rezultiralo haosom u Beloj kući, dok su ostali takmičari uporno pokušavali da ih razdvoje.

Jedan od najupečatljivijih momenata ovog sukoba bio je trenutak kada je Stanić, izrevoltiran postupcima Marinkovićeve, bacio sve igračke u jezero, uključujući i plišanog lemura koji je podsećao na Filipa Cara. Marinkovićeva je, nakon ovog incidenta, pokazala agresivno ponašanje i uništavala predmete oko sebe, shvativši da je bila obmanuta od strane Stanislava Krofaka, zbog kog je i bila u "crvenom", pa nasrnula na Stanića.

Nakon okršaja, Uroš Stanić je odlučio da napusti Belu kuću, uspevši da pobegne uprkos pokušajima obezbeđenja da ga spreče. Tokom jurnjave ka jezeru, bilo je vidljivo da je Stanić natekao u licu, a na obrazima su se mogle primetiti ogrebotine.

Maja Marinković udarila Uroša Stanića
Maja Marinković udarila Uroša Stanićafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Pored fizičkog sukoba, Maja Marinković imala je žestoku konfrontaciju sa Stanislavom Krofakom, optuživši ga da je "voza", dok je tokom svađe sa partnerom otkrila da su gasili kamere kako bi imali intimne odnose.

Maja krvnički skočila na Uroša
Maja krvnički skočila na Urošafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Klošar smrdljivi lažovski. Rekao je da nema komunikaciju sa Aneli, niti da će imati. Ustaje i kaže imamo normalnu komunikaciju, javljamo se jedno drugom u prolazu. To je neko s kim ja nisam u dobrim odnosima. Kune se ćerki da nećemo imati s*ks, pa se j*be sa mnom u wc-u. Tera me da gasim kamere. Da Anđelo nije skočio, zadavio bi me kao pile. Ne znam koji će mi k*rac, da me nervira. Jedno đubre i folirant, veruj ti meni - besnela je Maja i govorila svojim cimerima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika/M.I. Prenela:I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.